Samsunspor'un Gündemindeki İsimler


Samsunspor'un Gündemindeki Doğru İsimler


Yılport Samsunspor transfer piyasasına hızlı giriş yaptı ve gündeminde bir çok isim yer almakta.

İşte Samsunspor'umuzun gündeminde olan tüm isimler sizlerle;

Erald Çinari, oyuncu Arnavutluk ligi ekiplerinden Partizani'de oynamakta. Samsunspor'un Çınarı ile önümüzdeki günlerde resmi olarak imza atması bekleniyor. Oyuncu hakkında internette çok az bilgi olması nedeni ile kırmızı-beyazlı taraftarlar bu transfere şaşkın bir tepki verdiler. Sol kanatta oynayan Çınari bu sezon takımı Partizani ile çıktığı 22 maçta 8 gol, 5 asist yaparak 13 gole doğrudan katkı sağladı.

Hasan Kılıç, 28 yaşında ki deneyimli oyuncu geçtiğimiz günlerde Samsunspor'da oynamak istediğini kulüp başkanımız Yüksel Yıldırım'a iletmişti. Hasan ile iletişime geçen Yüksel Yıldırım anlaşmaya çok yakın. Hasan Kılıç medyaya düşen, imza parası istediği şeklinde haberleri geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabından yalanlayarak bu haberin gerçek olmadığını dile getirerek Samsunspor'a yakın olduğunu dile getirdi. Bu sezon Adana Demirspor'da forma giyen Hasan, 33 maçta 12 gol 2 asist yaparak takımının şampiyon olmasında büyük katkı sağladı. Ardından sezon sonunda Adana Demirspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Şimdi ise Hasan Kılıç'ın Samsunspor'a transfer olması bekleniyor.

Celil Yüksel, genç orta saha oyuncusu Samsunspor'un gündemine düşünce Samsunsporlu taraftarlar tarafından oldukça beğenildi. Çok güvenilir bir kaynaktan alınan bir bilgiye göre Celil Yüksel'in Samsunspor ile sezon bitmeden 4 hafta önce anlaştığı öğrenildi. Adanaspor'da oynayan Celil Yüksel sahadaki enerjisi ve hareketliliği ile bu sezon dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Samsun doğumlu olan Celil'in Samsunspor'a transfer olması kesin gözü ile bakılıyor. Celil Yüksel'in basınında Samsunlu olması nedeniyle transferde önemli bir rol oynadığı iddia ediliyor. Piyasa değeri 275 bin Euro olan Celil Yüksel bu sezon Adanaspor ile 31 maça çıktı ve 3 gol 6 asistlik performans sergileyerek 9 gole doğrudan katkı sağladı. Galatasaray alt yapılı olan oyuncuyu daha önceden Adanaspor bonservisi ile satın alarak kadrosuna katmıştı. Şimdi ise oyuncunun Samsunspor'a imza atması söz konusu.

Rafael Lopes, Portekizli golcü oyuncuyu Yılport Samsunspor bir önceki sezonda istemişti ancak fiyat konusunda orta noktaya varılamadığından dolayı bu transfer gerçekleşmemişti. Şimdi ise tekrardan Samsunspor'un transfer gündemine giren Rafael Lopes'in Samsunspor'a yakın olduğu iddia ediliyor. Oyuncu bugün Samsunspor sosyal medya hesaplarını takibe alarak kulübümüzün oyuncuyla ilgilendiği kesinleşmiş oldu. Polonya'nın köklü kulübü olan Legia Varşova'da forma giyen Rafael Lopes takımı ile bu sezon 25 maça çıktı toplamda 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Samsunspor taraftarı oyuncunun bir golcüye göre düşük istatistiklerinin olmasından dolayı sosyal medyada bir takım eleştirilerde bulundular.

Kariyerinde büyük kulüplerde kendinden söz ettiren Mehmet Ekici, Kulüp başkanımız Yüksel Yıldırım ile konuştuğu iddia ediliyor ancak sonradan öğrenilen bir bilgiye göre Samsunspor'un bu oyuncuyla anlaşamadığı ve gündemimizden çıktığı öğrenildi.

Veysel Sapan, Samsunlu gazeteci Selçuk Kaya'nın haberine göre 26 yaşında ki kaleci ile Samsunspor'un anlaştığı iddia ediliyor. 2.Lig ekiplerinden Karacabeyspor'da forma giyen kaleci takımı ile bu sezon 17 maça çıktı ve toplamda kalesinde 20 gol gördü, 4 maçta ise kalesini gole kapadı. 2018 sezonunda Bayrampaşa'da forma giyen Veysel Sapan, Samsunspor 2.ligdeyken bize karşı forma giymişti ve adeta olağanüstü performans sergileyerek o maçtan takımı Bayrampaşa'ya tek başına 1 puan kazandırmıştı.

Alp Tutar, Samsunlu bir diğer gazeteci Engin Caner Cabbar'ın haberine göre Samsunspor'un Hollanda Ajax altyapılı kaleci Alp Tutar ile görüştüğünü iddia etti. 24 yaşında ki kaleci bir ara Fenerbahçe'ninde gündemine düşmüştü. 

Erhan Erentürk, Altınordu'nun 25 yaşında ki kalecisi play-off maçlarında ve ligde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmdı. Samsunspor'un gündeminde olan kaleci Erhan'ın kendisini ilk 11 oynatacak geleceği açık bir kulüpte oynamak istediğini ve Samsunspor'a sıcak baktığı öğrenildi.

Tunay Torun, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da oynayan tecrübeli oyuncunun haberini 3 gün sayfamızdan sizlerle paylaşmıştık. Bu sezon devre arasında teklif yaptığımız ancak alamadığımız sağ kanat oyuncusu tekrardan gündemimizde. Transfermarket'e göre oyuncunun Samsunspor'a gelme ihtimali %23 olarak gösteriliyor. 32 Yaşındaki kanat oyuncusu Tunay, bu sezon Rizespor ile çıktığı 17 maçta 2 gollük katkı sağladı.

Samsunspor'un şu anlık transfer gündeminde ki isimler bunlardı. Yeni gelişmeler oldukça sizleri sitemizden bilgilendireceğiz bizleri takip etmeyi unutmayın.

-Samsunspor Ajans

Post a Comment

Daha yeni Daha eski